Collagen Elixir

Collagen Elixir™

English Рус

Κατεβάστε το φυλλάδιο στα ελληνικά

Χαρίστε στο δέρμα σας θρέψη και υποστήριξη από μέσα προς τα έξω. Εμπλουτισμένο με ένα καινοτόμο μείγμα θαλάσσιων πεπτιδίων κολλαγόνου και ισχυρών βοτανικών ουσιών, το Collagen Elixir βοηθά στη φωτεινότητα του δέρματος και ενισχύει τα μαλλιά και τα νύχια.†

 • Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος με 5 γραμμάρια πεπτιδίων θαλάσσιου κολλαγόνου.†
 • Διατηρεί μια πιο νεανική εμφάνιση με αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου.†
 • Προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της φωτογήρανσης.†
 • Απολαύστε μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ψευδαργύρου και βιοτίνης.†
 • Καυχηθείτε για μια υγιή λάμψη με ένα ισχυρό μείγμα ομορφιάς από υπερτροφές.†
 • Απολαύστε τις γεύσεις των άγριων μούρων και τις νότες των γλυκών βοτανικών φυτών.†

Αξίες & Οφέλη

Θαλάσσιο κολλαγόνο τύπου Ι

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και τα βαθύτερα στρώματά του αποτελούνται από ένα πυκνό δίκτυο ινών κολλαγόνου. Το σώμα σας χτίζει και επισκευάζει το κολλαγόνο καθημερινά, αλλά η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται σταδιακά με την ηλικία. Το μείγμα θαλάσσιου κολλαγόνου του Collagen Elixir παρέχει κολλαγόνο τύπου Ι με τη μορφή πεπτιδίων κολλαγόνου. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα που υποστηρίζουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.†

Το κολλαγόνο τύπου Ι δίνει δύναμη στο δέρμα, τα οστά, τους συνδέσμους και τους τένοντες!

Συστατικά & Διατροφή

Φυσικής προέλευσης

Φροντίζουμε να προστατεύουμε τον ωκεανό ακολουθώντας τις πρακτικές της νορβηγικής αλιευτικής βιομηχανίας. Το Collagen Elixir παρασκευάζεται με υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών που προέρχεται με βιώσιμο τρόπο από τα κρύα νερά του Ατλαντικού και των σκανδιναβικών περιοχών. Χρησιμοποιώντας κολλαγόνο που είναι πιστοποιημένο από το Marine Stewardship Council, συμβάλλουμε στην προστασία των θαλάσσιων πόρων και εργαζόμαστε για την εξάλειψη της υπεραλίευσης.

Διατηρώντας τη φύση όμορφη

Το κολλαγόνο μας κατασκευάζεται σε μια εγκατάσταση με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα με έναν συνεργάτη που έχει όραμα να εξαλείψει το πλαστικό στις υδάτινες οδούς του κόσμου μας και να βοηθήσει στη διατήρηση της άγριας ζωής των ωκεανών.

Τι είναι μέσα?

 • 5 γραμμάρια πεπτίδια θαλάσσιου κολλαγόνου. Τα πεπτίδια κολλαγόνου από άγρια αλιευμένο σκανδιναβικό μπακαλιάρο, μπακαλιάρο και μπακαλιάρο διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.†
 • Βιοτίνη. Απολαύστε μια φανταστική ώθηση για τα μαλλιά και τα νύχια σας.†
 • Βιταμίνη C & ψευδάργυρος. Αυτά τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στην προστασία των πολύτιμων κυττάρων και προωθούν τη σύνθεση κολλαγόνου.†
 • Αρχαίο μείγμα ομορφιάς. Ένα μείγμα υπερτροφών από πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά μούρα goji και acerola, ενυδατική αλόη βέρα και καταπραϋντικό χαμομήλι.
 • 0 γραμμάρια προστιθέμενης ζάχαρης. Η γλυκύτητα της φύσης είναι εμποτισμένη με άγρια μούρα και μια δόση βοτανικών.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Κλινικές μελέτες.

Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες σε θέματα διατροφής και καλλυντικών, η Isagenix έχει αποδείξει κλινικά τα οφέλη του Collagen Elixir για την υγεία του δέρματος. Ακολουθεί μια περίληψη των αποτελεσμάτων.**

Συνολικά οι συμμετέχοντες βίωσαν

 • Το 100% παρουσίασε αυξημένα επίπεδα κολλαγόνου
 • Το 70% είδε μια μετρήσιμη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Αναφέρθηκαν βελτιώσεις μετά από 4 εβδομάδες:

 • Αυξημένη ελαστικότητα του δέρματος
 • Αυξημένη πυκνότητα κολλαγόνου
 • Βελτιωμένος τόνος του δέρματος
 • Αυξημένη υγρασία του δέρματος
 • Σημαντική μείωση των δερματικών κηλίδων από την υπεριώδη ακτινοβολία
 • Σημαντικά μειωμένη υπερμελάγχρωση

** Τα ατομικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται σε διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική μελέτη τρίτων με συμμετέχοντες που κατανάλωναν είτε μία μερίδα Collagen Elixir™ καθημερινά για τέσσερις εβδομάδες είτε εικονικό φάρμακο.

Συνήθεις ερωτήσεις (FAQ)

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του υδρολυμένου κολλαγόνου και των πεπτιδίων κολλαγόνου?

Απάντηση
Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Το υδρολυμένο κολλαγόνο και τα πεπτίδια κολλαγόνου είναι δύο ονομασίες για το ίδιο συστατικό. Το υδρολυμένο κολλαγόνο έχει διασπαστεί σε πεπτίδια κολλαγόνου. Το κολλαγόνο εμφανίζεται φυσικά με τη μορφή μακρών συνεστραμμένων ινών που είναι δύσκολο να αφομοιωθούν από τον οργανισμό. Τα πεπτίδια κολλαγόνου δημιουργούνται από ειδικά ένζυμα που διασπούν τις δύσπεπτες ίνες κολλαγόνου σε μικρά κομμάτια σε μια αντίδραση υδρόλυσης. Αυτά τα μικρά κομμάτια κολλαγόνου, ή πεπτίδια, απορροφώνται γρήγορα και είναι εύκολο για το σώμα να τα χρησιμοποιήσει για την οικοδόμηση νέου κολλαγόνου.

Ποια είναι τα οφέλη του κολλαγόνου τύπου Ι?

Απάντηση
Το κολλαγόνο τύπου Ι είναι το δομικό στοιχείο της δομής του δέρματός μας, αποτελώντας περίπου το 80% του δερματικού στρώματος του δέρματός μας. Το σώμα μας παράγει κολλαγόνο με φυσικό τρόπο, αλλά η παραγωγή του αρχίζει να μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε. Το συμπλήρωμα κολλαγόνου είναι ευεργετικό για τη διατήρηση υγιούς και ενυδατωμένου δέρματος. Το θαλάσσιο κολλαγόνο αποτελείται κυρίως από κολλαγόνο τύπου Ι και είναι πλούσιο σε μοναδικά, εξειδικευμένα αμινοξέα που έχουν στοχευμένα οφέλη για την υγεία του δέρματος και υποστηρίζουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Μπορώ να πάρω το Collagen Elixir εάν είμαι έγκυος ή θηλάζω?

Απάντηση
Ενώ το Collagen Elixir περιέχει συστατικά με βάση τα τρόφιμα που μπορεί να είναι κατάλληλα για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, είναι πάντα καλύτερο να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συμπληρώματα διατροφής.

Σε ποια ηλικία μπορεί κάποιος να αρχίσει να καταναλώνει το ελιξίριο κολλαγόνου?

Απάντηση
Το Collagen Elixir είναι κατάλληλο για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Μπορώ να πάρω το Collagen Elixir αν είμαι αλλεργικός στα ψάρια?

Απάντηση
Όχι, το Collagen Elixir δεν είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στα ψάρια.

Πώς διασφαλίζει η Isagenix την καθαρότητα των υδρολυμένων πεπτιδίων κολλαγόνου?

Απάντηση
Τα υδρολυμένα πεπτίδια κολλαγόνου στο Collagen Elixir προέρχονται από σκανδιναβικό μπακαλιάρο ψυχρού νερού, παπαλίνα και μπακαλιάρο που έχουν γενικά χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδράργυρο σε σύγκριση με τα ψάρια που βρίσκονται στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας, όπως ο τόνος και ο ξιφίας. Αφού το κολλαγόνο καθαριστεί σε υδρολυμένα πεπτίδια κολλαγόνου, η πρώτη ύλη ελέγχεται για υδράργυρο και βαρέα μέταλλα για να διασφαλιστεί η καθαρότητα, η ποιότητα και η ασφάλεια. Εκτός από τον έλεγχο της πρώτης ύλης, η Isagenix στέλνει κάθε τελική παρτίδα του Collagen Elixir για ανεξάρτητο έλεγχο από τρίτους, ο οποίος περιλαμβάνει τον υδράργυρο και τα βαρέα μέταλλα. Η Isagenix ακολουθεί μια αυστηρή δέσμευση χωρίς συμβιβασμούς και δίνει προτεραιότητα στην καθαρότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων.

Στοιχεία συμπληρώματος

Φαντασία για να παραγγείλετε το Collagen Elixir™?

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

error: Content is protected !!